HTML

BB Balint-Boston

Hosszas gonodlkodas utan arra jutottam, hogy osszegyujtom emlekeimet, impresszioimat egy blog keretebe. Sokat gondolkodtam, hogy naplo legyen e ezene blog(ebbe inkabb ne is menjunk bele....) de vegul emellett dontottem. Amiket leirok altalaban az en tapasztalataimon alapul, van aminek azonban utana is nezek, leginkabb helyi segitseggel. Vigyazat!!! Szigoruan ekezetmentes!

Friss topikok

  • Fancs007: :) Nagyon jó olvasni! Kiváncsian várom a következő bejegyzést is!!! (2010.07.21. 09:28) Harvard

Linkblog

Napi elmeny: A szeretet unnepe

2010.08.01. 03:32 Firvingi

    Vannak olyan dolgok, amikre nem kell specialis alkalom. Ilyen dolog a szeretet. Adni es kapni mindig jo. Miert is irtom ezeket a bevezeto szavakat? Azon oknal fogva, mert az amerikaiak picit tovabbmentek ezen a dolgon. Kinek nem jutott eszebe tavasszal, hogy a karacsonyi egosor legoi orokre kialudtak vagy a legnagyobb juliusi melegbe, hogy hany darabb disz tort el a multkori unnep alkalmaval, mikor karacsonykor eldolt a fa. Szerencsere az egyszeru nagy vizen tuli honpolgarok arcarol az aggodalom apro jele is rogton eltunik, mert tudjak, hogy csak el kell menni a belvarosba es bebalagni a karacsonyi boltba, ami az ev barmelyik napjan nyitva varja az embert. Belepve az egyszeru polgar teljesen uj vilagba kerul, ugyanis a  jingle bells  megunhatatlan szamaval es a teli hidegekre emlekezteto legkondis hutesevel a bolt egy pillanat alatt visszaviszi(vagy eloreropiti, filozofia kerdese) az embert a karacsonyi honapokba. Ezzel egyutt a teli nagyvasarlas idejere is, ugyanis a bolt eddigi osszes alkalommal mikor arra jartam tele volt. Persze nem maradhatott ki belole a december huszadikakra jellemzo ajandekvasarlassal egybekotott tomegharccal. Megjegyzem, itt tenyleg mindenfajta disz van, van ir  szerencse loheres,  homaros, de a szemelyes kedvencemet az also kepen lehet kiszurni...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balintboston.blog.hu/api/trackback/id/tr752190400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása