HTML

BB Balint-Boston

Hosszas gonodlkodas utan arra jutottam, hogy osszegyujtom emlekeimet, impresszioimat egy blog keretebe. Sokat gondolkodtam, hogy naplo legyen e ezene blog(ebbe inkabb ne is menjunk bele....) de vegul emellett dontottem. Amiket leirok altalaban az en tapasztalataimon alapul, van aminek azonban utana is nezek, leginkabb helyi segitseggel. Vigyazat!!! Szigoruan ekezetmentes!

Friss topikok

  • Fancs007: :) Nagyon jó olvasni! Kiváncsian várom a következő bejegyzést is!!! (2010.07.21. 09:28) Harvard

Linkblog

Nok

2010.07.19. 02:38 Firvingi

    Ezzel az univerzalis temaval kezdek, ugyanis akikkel beszeltem elindulasom elott, azok kozul mindenkinek megvolt mar a maga velemenye errol a kerdesrol, masreszt ez volt az egyik legelso kerdeskor, aminek en utanajartam:P.  

      A nokkel az a helyet, hogy nem szepek. Ezt a tenyt jobban tetozi, hogy nagyobb szazalekban vannak koztuk tulsulyosok es rondak, mint mas orszagokban, pedig ket evtizedem soran jartam mar olyan helyen, ahol a nok latvanya egyaltalan nem volt kenyezteto egy ferfi szem szamara. Nagyreszuk telt, egyeduli kivetelek talan a kemeny tinikort taposo lanyok . Vannak persze, olyanok akiknek ez a teltseg(nem osszetevesztendo ugye a dagi, tulsulyos es egyebb szavakkal...) egyfajta szepseget ad, de a legtobbnel....nem egyszeruen nem szepek es sajnos hajlamossak ennel sokkal rosszabb szepsegkategoriakba is belesepni...(de igy legalabb ertheto a pompomlanyok kultusza)

    Hipnozisom, de doktori cim nelkul nem jelenthetem ki, hogy kaliriabombakkal teli etrendjukveszi el sokuknak a szepseget. A varosba setelva percenkent futok bele a Dunkin Doughnuts nevu kavezokba(tobb van, mint McDonalds), ahol par dollarert olyan edesseget kap az ember, hogy 3 napi folytonos kaloriaegetes kell, hogy letudja az egyszeru ember adni. Masreszt az amerikai egyszeru etelek hormongazdagok, amik megint testesebbe teszi az embereket, de errol majd kesobb irok...

    Hazug lennek, ha azt mondanam, hogy ilyenek. Vannak koztuk nagyon szepek, atlagban, ahogy emlitettem a tiniknel nagy aranyba vannak(hogy ok kesobb elhiznak vagy csak jo evjarat volt a 16 evvel ezelotti azt nem tudom), de az idosebbeknel van egyfajta...mestersegesseg erzett, mikor az ember kinezetukben gyonyorkodik. Termeszetesen ez csak atlagolas.

    Nem szabad elfejelteni, hogy mindenfajta nemzet noi kepviseltetik itt magukat. Europaiak, arabok, indiaiak, stb. Kerdes nelkul,  a tavol keletiek a legszebbek. Ugy tunik, oket elkerulte az "amerikai atok". Mitnha meg a kinaikak is masok lennenek, mint otthon, nem is beszelve a koreaikrol vagy japanokrol. Masreszt a nepek nagy keveredesebol nagyon sok szep csaj kerul ki. Lattam par Tavol Keleti-Feher keveredest...ezek a nok gyonyoruek voltak, egytol egyig...

    Tapasztalataim ebben a temaban ezek voltak, ha van kulon kerdes, akkor az a kommentekbe mehet.

Coming soon beszamolo: Harvard, Kiszolgalas(par naponta probalok frissiten, esetleg kitoldani par cikket)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balintboston.blog.hu/api/trackback/id/tr932160109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása