HTML

BB Balint-Boston

Hosszas gonodlkodas utan arra jutottam, hogy osszegyujtom emlekeimet, impresszioimat egy blog keretebe. Sokat gondolkodtam, hogy naplo legyen e ezene blog(ebbe inkabb ne is menjunk bele....) de vegul emellett dontottem. Amiket leirok altalaban az en tapasztalataimon alapul, van aminek azonban utana is nezek, leginkabb helyi segitseggel. Vigyazat!!! Szigoruan ekezetmentes!

Friss topikok

  • Fancs007: :) Nagyon jó olvasni! Kiváncsian várom a következő bejegyzést is!!! (2010.07.21. 09:28) Harvard

Linkblog

Napi elmeny: Boston by Night

2010.07.22. 02:45 Firvingi

    Gondoltam ha a teljes napokat nezzuk egy hete vagyok Bostonban es nem "unnepeltem" meg ezt meltoan, de igazabol itt most azoknak mondok tosztot, akik tamogattak lelkileg es minden mas dologban, hogy idejussak, masreszt megprobalom a kezdeti olvasoi lelkesedest ilyen modszerekkel fenntartani :D Ugyhogy a sokak altall jelzett kepek hianyat(szigoru egyensulyban, hogy maradjon eleg kep amiket otthon lehessen mutogatni es meselni rola egy bor vagy sor mellett orakon at(nezve a mennyiseget es a beszelokemet, ez realis fenyegetes:P)...)  a napi elmeny rovat elso es remelhetoleg nem utolso reszevel probalom potolni...

    (Kepekrol csak annyit, hogy a gepem nem eppen a legprofibb, ezert sokszor kidobja a fenyelet vagy a sotet ejszakat onhatalmulag nappala valtoztatja(ahogy tortent elso keppel...)...szeszelyes:P Masreszt a 3. keppek kellett volna kezdenem, de legalabb a kedvencem maradt hatra )

ui.: aki rajon, honnan a cim, annak jar egy sormeghivas:P

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balintboston.blog.hu/api/trackback/id/tr192167758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása